Опаковане на поръчки

Добре опакованата поръчка е гаранция, че вашите стоки ще достигнат до клиента здрави и цялости, но също така ще зарадват купувача от процеса на разопаковане.

Можете да предоставите маркови опаковъчни материали с вашият дизайни. Можете също да допълвате всяка поръчка с вложени рекламни материали.

В допълнение към вашите собствени опции за опаковане, можете да изберете опаковката, предоставена от нашия склад. Размерите на пакета, който предлагаме, размерите са в милиметри (Д / Ш / В):

180х140х40 215х105х50 255х208х77
320х235х50 320х235х80

Опаковка  и опции за опаковане

Безплатно опаковане в стандартна кутия, без аеропласт, с лента, покриваща всички ъгли на фугите на кутията. Включено в таксата за обработка. Състав: Тази опция не е подходяща за крехки предмети.

Опаковане във въздушен филм с мехурчета. Ниската цена на такива опаковъчни материали и високата степен на защита срещу повреди правят този вид опаковка подходящ за малки по размер стоки. Опаковъчни компоненти: кутия, мехурче, скоч, придружаваща пръчка

Различни пълнители за избор (мехурче, полиуретанова пяна). Високата здравина на опаковката гарантира безопасността на вашата поръчка до момента на отваряне. Подходящ за продукти с всякакви размери и свойства. Състав: картонена кутия, пълнител, лепяща лента, придружаващ стикер.