Политика на конфиденциалност

Дружество „ЕВРО-ФФ” ЕООД, регистрирано в България. Регистрационен номер ЕИК – 203835121.

Адрес за публикуване на информация за нашите оферти: https://euro-ff.com.

Даденият списък не е изчерпателен.

Дадената политика за конфиденциалност е електронен документ, уреждащ отношенията ни с потенциалните потребители на нашите услуги в областта на съхранението на лични данни.

Какви данни събираме и съхраняваме. С каква цел правим това

Когато посещавате нашия сайт, ние запазваме следната информация за Вас.

  • Услуги, които сте прегледали: запазваме тази информация, за да Ви покажем услугите, от които наскоро сте се интересували.
  • Местоположение (с допълнително искане за разрешение на браузъра), IP-адрес и тип браузър: използваме тази информация за изчисляване на данъците и разходите за доставка.
  • Адрес за доставка: молим Ви да посочите този адрес, за да оценим по-специално цената на доставката преди да направите поръчка и да Ви изпратим документите, потвърждаващи поръчаните услуги.

Ние също използваме „бисквитки”, за да проследим какво добавяте във Вашата „количка за пазаруване“, докато сте на нашия уебсайт.

Ако искате да направите поръчка при нас, ще трябва да предоставите информация, включително Вашето име, номер на паспорта, дата на раждане, адрес за фактуриране, адрес за доставка, електронен адрес, телефонен номер, както и допълнителна информация за Вашия акаунт, като Вашето потребителско име и парола.

Ние използваме тази информация със следните цели:

  • изпращане на информация за Вашата сметка и поръчка;
  • отговор на Вашите запитвания, включително искания за възстановяване на средства и претенции;
  • обработка на плащания и борба с измамите;
  • създаване на Вашата регистрация акаунт на сайта;
  • спазване на изискванията на законодателството (например, изчисляване на данъците);
  • подобряване на асортимента на нашите услуги;
  • изпращане на рекламни съобщения (ако сте съгласни да ги получавате).

Ако направите регистрация, ние ще запазим Вашето име, адрес, имейл адрес и телефонен номер, за да попълним автоматично формуляра при извършване на поръчки в бъдеще.

Обикновено съхраняваме информация за Вас толкова дълго, колкото е необходимо за целите, за които я събираме и използваме. Изключение правят случаите, когато сме длъжни да продължим да съхраняваме тази информация поради изисквания на законодателството. Така че информацията за поръчка се съхранява при нас без ограничения във времето. Тази информация включва вашето име, електронен адрес, адрес за представяне на сметката и адрес за доставка. Ще запазим също така и Вашите коментари и отзивите, които сте оставили.

Коментари и отзиви

Когато посетител остави коментар на сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и данните от потребителски агент на браузъра, за да помогнем за откриването на спам.

Анонимен ред, генериран от Вашия електронен адрес („хеш”), може да бъде предоставен на сървъра Gravatar, за да определи дали го използвате. Декларацията за конфиденциалност на Gravatar е достъпна тук: https://automattic.com/privacy/. След като коментарът бъде одобрен, снимката на потребителския Ви профил ще бъде публично видима в контекста на Вашия коментар.

Медиафайлове

Ако сте регистриран ползвател и качвате снимки на сайта, евентуално трябва да избягвате качването на изображения с EXIF ​​метаданни, тъй като те могат да съдържат Вашите данни за местоположението по GPS. Посетителите могат да извлекат тази информация, като изтеглят изображения от сайта.

Форми за контакт

При изпращане данни чрез формите за контакт на уебсайтовете, продаващи нашите услуги, ние искаме телефонен номер, електронен адрес, име, фамилия, текстово съобщение. Ние съхраняваме данните, получени чрез формулярите за контакт на нашия уебсайт без ограничение във времето.

Бисквитки (Cookies)

Ако оставяте коментар на нашия сайт, можете да активирате бисквитките, за да съхраните вашето име, електронен адрес и уебсайт в бисквитките. Това се прави за Ваше удобство, за да не попълвате данните отново, когато коментирате отново. Тези бисквитки се съхраняват за една година.

Ако имате регистрация на сайта и сте влезли в него, ние ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът Ви поддържа бисквитки, бисквитката не съдържа никаква лична информация и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влизате в акаунта си, ние също така задаваме няколко бисквитки с данни за вход и настройки на екрана. Бисквитките за вход се съхраняват за два дни, бисквитките с настройки на екрана – за една година. Ако изберете опцията „Запомни ме“, данните Ви за вход ще бъдат запазени за две седмици. Когато излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

При редактиране или публикуване на статия в браузъра, допълнителната бисквитка ще бъде запазена, тя не съдържа лични данни и съдържа само идентификационния номер на редактираната от Вас публикация, изтича след 1 ден.

Вградено съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да включват вградено съдържание (като видеоклипове, изображения, статии и т. н.), такова съдържание се държи по същия начин, сякаш посетителят е посетил другия сайт.

Тези сайтове могат да събират Вашите данни, да използват бисквитки, да прилагат допълнително проследяване от трета страна и да проследяват взаимодействията Ви с вграденото съдържание, включително проследяване на взаимодействието, ако имате регистрация и сте влезли в този сайт.

Веб – анализи

За събирането на анонимна интернет статистика и анализи, използваме сървърите

С кого споделяме Вашите данни

Коментарите на ползвателите могат да бъдат проверявани от автоматизираната услуга за откриване на спам „AKISMET ANTI SPAM”. Можете да се свържете с тях чрез контактите на уебсайта им https://automattic.com/wordpress-plugins/

В зависимост от Вашата поръчка, ние можем да прехвърлим информацията, съдържаща вашия телефонен номер, адрес, име и фамилия, имейл, сума, дължима на нашите партньори, които ни помагат да изпълняваме Вашите поръчки и да предоставяме услуги за продажба на услуги. Сред тях са: Куриерска компания Speedy (https://www.speedy.bg/bg), Куриерска компания ЕКОНТ (https://www.econt.com/), Куриерска компания DHL (http://www.dhl.com/en.html) и пощенска компания „Български пощи” (https://www.bgpost.bg/). Разширени данни, като номер на паспорта, дата на раждане, могат да бъдат получени от нас от лицензирани застрахователни компании, чиито полици предлагаме за закупуване. Вашите данни се съхраняват с помощта на сървър, физически разположен на територията на Холандия. Също така, за да се осигури работата на услугата, данните се копират седмично на сървърите на хостинг сървъри на трети страни, както и в облачното хранилище Google (https://www.google.com/drive/). Предаването на данни се извършва с помощта на 2048 битово криптиране.

Колко дълго съхраняваме вашите данни

Ако оставите коментар, самият коментар и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това се прави с цел автоматично откриване и одобряване на последващи коментари, вместо да ги поставяте на опашка за одобрение.

За ползвателите, които се регистрират на нашия сайт, ние съхраняваме личната информация, която те посочват в профила си за неопределено време. Всички ползватели могат да виждат, редактират или изтриват информацията си от профила по всяко време (с изключение на потребителското име (лого). Администрацията на сайта също може да вижда и променя тази информация.

Как защитаваме Вашите данни

Ние защитаваме вашите данни, използвайки HTTPS връзка с 2048 -битово криптиране. Това се потвърждава от SSL сертификата, получен за домейна euro-ff.com. Персоналът използва двуфакторно удостоверяване, за да получи достъп до администрацията на сайта, както и за достъп до електронната си пощенска кутия. При използване пощенската кутия на мобилни устройства, се използват пароли за пръстови отпечатъци или графични пароли.

Какви процедури се предприемат срещу разбиване на данните

Ние провеждаме одит на сигурността на всеки три месеца. Използваме антивирусно програмно обезпечение на всеки компютър, на който е разрешено да администрира сайта.

От кои трети страни получаваме данни

Ние не получаваме потребителски данни от трети страни.

Какви автоматични решения се вземат въз основа на потребителските данни

Системата предлага застрахователни полици за закупуване, въз основа на възрастта на застрахования към момента на начало на валидността на застрахователните полици, продължителността на полиците и избора на застрахователната компания. Системата изчислява стойността на полиците, изчислява цената на доставката въз основа на страната, в която се намира ползвателя, и избора на начин за доставка. Системата не взема никакви решения въз основа на данните за гражданството, номер на паспорт, име и фамилия на застрахованите  лица. Ползвателят има право да се откаже от поръчката по всяко време, преди да я плати.

Държавно регулиране на администрирането на лични данни

Нашата организация е надлежно регистрирана пред Комисията за защита на личните данни на Република България. (https://www.cpdp.bg)

Кои членове на нашия екип имат достъп

Членовете на нашия екип имат достъп до информацията, която ни предоставяте. Така и администраторите, и мениджърите на магазини имат достъп до следните данни:

  • Данни за поръчката: име на закупените услуги, час на закупуване и адрес за доставка;
  • Информация за купувача, която включва Вашето име, електронен адрес, информация за платежните реквизити и информация, свързана с доставката;

Нашият екип се нуждае от достъп до тази информация, за да изпълни поръчките, да върне средства и да ви осигури подкрепа.

Какви са Вашите права върху Вашите данни

Ако имате регистрация на сайта или сте оставили коментари, тогава можете да поискате файл за експортиране на лични данни, които сме съхранили за Вас, включително на предоставените от Вас данни. Можете също така да поискате изтриване на тези данни, като ни изпратите електронно писмо от електронния адреса на Ваши акаунт на имейл [email protected]

Информация за връзка

По всички възникващи въпроси можете да пишете на електронната поща [email protected]